ФАО запрошує на навчальний проект для фермерів на Сумщині

21 жовтня 2015 110 0
ФАО запрошує на навчальний проект для фермерів на Сумщині
СНАУФАО запрошує на навчальний проект для фермерів на Сумщині

Сумський національний аграрний університет (СНАУ) запроваджує проект для фермерів, що займаються зерновиробництвом — «Успішний зерновий агробізнес на невеликій площі», повідомляє прес-служба СНАУ.

Проект реалізується за підтримки Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), разом з фондом «Центральна Європейська Ініціатива».

«Планується, проведення серії чотирьох тренінгів для представників фермерських господарств, що займаються зерновиробництвом», — зазначила начальник відділу міжнародного співробітництва СНАУ, координатор проекту Лариса Калачевська.

Теми тренінгів:

  • Ґрунт, посів та економіка агрохімічних аспектів технологій вирощування зерна (29-30 жовтня 2015 р.).

  • Технології виробництва та маркетингу сої та інших пізніх культур (26-27 листопада 2015 р.).

  • Специфіка механізації зернового бізнесу малих підприємств (17-18 грудня 2015 р.).

  • Економіка та управління зерновим бізнесом з диверсифікацією у розрізі тваринництва (28-29 січня 2016 р.).

«Навчання передбачає як теоретичну, так і практичну складову, і проходити воно буде на полях провідних сільськогосподарських підприємств», — зазначається у матеріалі.

На сьогодні вже розпочалася реєстрація на участь у проекті. За додатковою інформацією можна звертатися до координатора проекту — Лариси Калачевської, за тел. +38-050-734-08-54 або за адресою: kalachevska@sau.sumy.ua .

Виконано за допомогою Disqus