Слідчих не допустили розслідувати справу з цукром Аграрного фонду

9 грудня 2015 63 0
Слідчих не допустили розслідувати справу з цукром Аграрного фонду
Кryzhopol.all.bizСлідчих не допустили розслідувати справу з цукром Аграрного фонду

Представники фірм, які вивозять цукор Аграрного фонду, завадили проведенню слідчих дій та не допустили на територію складів у Черкаській області слідчих Національної поліції України, повідомив виконувач обов'язків генерального директора ДСБУ «Аграрний фонд» Олег Липовий.

«8 грудня на територію складів у селі Червона Слобода Черкаської області, де зберігається державний цукор, прибула група слідчих Національної поліції для проведення слідчих дій. Однак представники охоронних структур з боку фірм — розкрадачів державного майна та помічник народного депутата Сергія Рудика Олександр Пилюков завадили проведенню слідчих дій», — інформує він.

Читати по темі: У Аграрного фонду викрали цукру на 300 млн грн

Керівник підприємства також додав, що на сьогодні вже встигли вивезти близько 7 тис. т цукру. До початку цього на складах зберігалося близько 30 тис. т цукру вартістю 300 млн грн.

Читати по темі: На Черкащині продовжується розкрадання цукру

«Усе мало відбуватися згідно з ухвалою Печерського районного суду м. Києва», — заявила старший слідчий Національної поліції України Тетяна Колотигіна, яка мала проводити слідчі дії .

Читати по темі: Цукор Аграрного фонду ніхто не викрадав?

За словами Олега Липового, Генеральна прокуратура відізвала до Києва слідчого разом з документами. Наразі всі слідчі дії призупинені, склади опечатані, а цукор залишилась охороняти Державна служба охорони.

Виконано за допомогою Disqus