Мене вразила заява Самопомічі — Павленко

22 січня 2016 98 0
Олексій Павленко, міністр аграрної політики та продовольства України
kurkul.comОлексій Павленко, міністр аграрної політики та продовольства України

Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко не є членом будь-якої партії, не входить ні в які партійні органи і не має жодних кулуарних зобов’язань. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я займався і буду займатись єдиною політикою – аграрною. Я пішов працювати в Уряд після нашої спільної перемоги у Революції Гідності. Моїм єдиним мотивом було бажання стати корисним для країни», — написав він.

За словами міністра, за час його роботи в Уряді на чолі Міністерства було проведено успішні реформи, які визнали усі: бізнес, громадськість, експерти, європейська та міжнародна спільнота. І Президент, і Прем’єр-міністр підкреслюють вагомість агросектору для розвитку економіки України. За всіма рейтингами Мінагропрод – лідер з реалізації реформ. «Трансперенсі інтернешнл» визнало аграрну галузь одною із небагатьох, де зменшено корупційні ризики.

«Вперше разом з Європейською спільнотою, міжнародними партнерами, громадськістю, бізнесом розробили Стратегію розвитку агросектору. Ми вже почали її впроваджувати і разом повинні її реалізувати», — зазначив міністр.

Олексій Павленко також зазначив, що третина валютних надходжень в країну — здобуток аграрного сектора. Це – внесок аграріїв у валютну стабільність країни. Також здійснили дерегуляцію, позбулися російської торгової залежності, відкрили нові експортні ринки. Залучаємо 10 млрд грн довгострокових та дешевих кредитів для українських аграріїв від ЄІБ.

«Сьогодні мене вразила заява Політради партії «Самопоміч», оскільки партія завжди високо оцінювала роботу моєї команди. Консультації із цього питання зі мною не велися. Я не є членом будь-якої партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає жодних кулуарних зобов’язань. В мене тільки одна політика – АГРАРНА», — підсумував міністр.

Публікація Олексія Павленко на Facebook

Виконано за допомогою Disqus