Астарта-Київ розпочинає авансування давальців цукрового буряка

24 лютого 2016 102 0
Цього року "Астарта-Київ" започаткувала авансування для давальців цукрового буряка в розмірі 25 млн грн
slovovolyni.comЦього року "Астарта-Київ" започаткувала авансування для давальців цукрового буряка в розмірі 25 млн грн

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» розробляє новий підхід до давальців цукрового буряка, започатковуючи авансування, зазначила начальник управління з заготівлі сировини агропромхолдингу Інна Єфімчук під час наради-семінару на Наркевицькому цукровому заводі ТОВ «Волочиськ АГРО».

«Ми плідно співпрацюємо з давальцями цукрового буряка, орієнтуючись на довгострокову перспективу. Це має збільшити надходження сировини на наші заводи. В цьому році ми пропонуємо давальцям авансування, яке започаткували в розмірі 25 млн грн. Фінансування направлене зокрема і на Наркевицький цукровий завод. Таким чином, ми надаємо фермерам та представникам агропідприємств насіння цукрових буряків, мінеральні добрива та ЗЗР», — говорить Інна Єфімчук.

Крім того, «Астарта-Київ» надає аграріям послуги з аналізу ґрунту. Це дозволяє підняти врожайність, що в свою чергу відіб’ється на збільшенні надходження сировини на заводи агропромхолдингу.

Загалом у рамках роботи з партнерами на програми закупівлі сільгосппродукції в 2015 р. було витрачено близько 75 млн грн по агропромхолдингу, а цього року авансуватимуться ще більші суми. Це фактично кредитування партнерів під вирощування цукрових буряків та інших с/г культур. Компанія таким чином створює стимул для фермерів. Адже пізніше продукція, яку вони виростили, постачається на переробку по товариствах агропромхолдингу.

«Таким чином, збільшується обсяг виробництва продукції з доданою вартістю, забезпечуючи сталий прибуток і постачальникам, і виробникам», — коментує Інна Єфімчук.

Виконано за допомогою Disqus