Аграріям Житомирщини пропонують вигідні умови кредитування

4 березня 2016 107 0
Аграріям Житомирщини пропонують кредитні програми з гнучкими графіками погашення
4vlada.comАграріям Житомирщини пропонують кредитні програми з гнучкими графіками погашення

Ставки за кредитами комерційних банків для клієнтів агропромислового комплексу Житомирщини на поповнення обігових коштів складають від 16% до 27% річних, пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Банківські установи області пропонують товаровиробникам кредитні програми з гнучкими графіками погашення, лояльними умовами кредитування з урахуванням сезонності виробництва та індивідуального підходу до кожного клієнта, що дає можливість у найкоротший термін здійснити фінансову підтримку», — сказано у повідомленні.

Також зазначається, що кредити на придбання сільгосптехніки залежать від партнерських програм.

«Вигідними пропозиціями на сьогодні є розрахунки векселями, що дозволить проводити безготівкові розрахунки від 1% річних. Аграрії, які мають стабільні щоденні надходження на розрахункові рахунки, можуть скористатися кредитуванням у вигляді овердрафту, який допоможе ліквідувати тимчасову нестачу надходжень протягом дня», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що при цьому платежі будуть здійснюватися банком з розрахункового рахунку позичальника понад наявний залишок коштів на ньому у межах встановленого ліміту кредитування, а у кінці дня банк самостійно погасить заборгованість за кредитом за рахунок поточних надходжень. Цей вид кредитування дозволить значно зменшити фінансові витрати позичальника на сплату відсотків за кредитом.

Виконано за допомогою Disqus