Аграрії підписали звернення до керівництва країни

20 липня 2016 114 0
Учасники Аграрного форуму, що відбувся у Запорізькій області, підписали колективне звернення
agroparty.org.uaУчасники Аграрного форуму, що відбувся у Запорізькій області, підписали колективне звернення

Учасники Аграрного форуму, що відбувся у Запорізькій області, підписали колективне звернення до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради України Андрія Парубія та прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, пише прес-служба Аграрної партії України (АПУ).

Серед вимог фермерів:

— повернення спеціального режиму оподаткування ПДВ для аграріїв, який діяв до 01.01.2016 р.;

— прискорення прийняття нормативно-грошової оцінки землі, що була розроблена і презентована Держкомземом України у 2012 р.;

— повернення права розпоряджатися землями сільськогосподарського призначення сільським та селищним радам, а також підпорядкування Держгеокадастру органам виконавчої влади на місцях з правом визначення кадрових питань.

Також вони вимагають ухвалити закон України «Про єдиний сільськогосподарський податок» у залежності від природно-кліматичних умов і нової нормативно-грошової оцінки землі.

«Агровиробники вважають необхідним проведення загальнонаціонального Аграрного форуму, який би ширше розкрив проблеми галузі, що є в усіх регіонах України. Також учасники засідання запропонували створити у кожному місцевому управлінні Держгеокадастру єдине вікно для сільгоспвиробників», — сказано у повідомленні.

Учасники Аграрного форуму, що відбувся у Запорізькій області, підписали колективне зверненняУчасники Аграрного форуму, що відбувся у Запорізькій області, підписали колективне звернення

Учасники Аграрного форуму, що відбувся у Запорізькій області, підписали колективне звернення

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою