На Дніпропетровщині розпочався симпозіум щодо розвитку кооперації в Україні

1 грудня 2016 66 0
Учасники заходу мають наміри обговорити питання щодо розвитку кооперації в зерновому та молочному секторах
universulargesean.roУчасники заходу мають наміри обговорити питання щодо розвитку кооперації в зерновому та молочному секторах

У смт Василівка Дніпропетровської області розпочався симпозіум із питань розвитку сільськогосподарської кооперації в Україні, пише прес-служба Дніпропетровської облради.

Учасники заходу мають наміри обговорити питання щодо розвитку кооперації в зерновому та молочному секторах, українські виклики та напрямки їх вирішення на законодавчому рівні.

За круглим столом буде розглянуто питання: «Удосконалення нормативно-правового забезпечення сільськогосподарської кооперації та сімейного фермерства в Україні з використанням досвіду країн з успішною системою сільськогосподарської кооперації».

Також делегація симпозіуму відвідає сімейні форми кооперативів, з метою вивчення успішних моделей функціонування та підтримки сучасної сільськогосподарської кооперації в Україні.

«Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко планує взяти участь в обговоренні проекту нової редакції закону України «Про сільськогосподарську кооперацію», — йдеться у повідомленні.

Додається, що учасниками заходу стали депутати, представники уряду України, міжнародних організацій, посольств, громадських організацій, міжнародні експерти.

Виконано за допомогою Disqus