Аграрiї під ВРУ підтримують законопроект про земельну децентралізацію

8 грудня 2016 75 0
Аграрiї вiдстоюють своє право на землю під ВРУ
ВАРАграрiї вiдстоюють своє право на землю під ВРУ

Під стінами Верховної Ради України проходить мітинг на підтримку законопроекту №4355 про передачу права розпорядження землями за межами населенних пунктів на місця.

Читати по темі: У Києві селяни відстоюватимуть право розпоряджатися своєю землею

«Ми, аграрії Кіровоградщини, приїхали підтримати прийняття в другому читанні законопроекту про передачу повноважень розпорядження землями державної власності на місцеві рівні. Вважаємо, що наша присутність буде мати вплив на прийняття такого важливого для країни рішення», — процитувала протестувальників з Кіровоградської області прес-служба ВАР на офіціальній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читати по темі: Під ВРУ пройде мітинг на підтримку законопроекту щодо земельної децентралізації

«Підтримав під ВРУ аграріїв, котрі вимагають в другому читанні прийняти законопроект №4355. Мова йде про те, щоб передати сільським, селищним і міським радам повноваження з розпорядження землями державної власності за межами населених пунктів. Врешті має бути покладено край корупційним діям чиновників, що багато років передавали землю в оренду кому завгодно, крім місцевих людей», — написав у Facebook заступник голови Аграрної партії України Денис Марчук.

Виконано за допомогою Disqus