Попит на сільгоспроботів зросте у 20 разів

7 січня 2017 55 0
Дохід від продажу роботів у сільському господарстві у 2024 р. сягне $74,1 млрд
SuperAgronom.comДохід від продажу роботів у сільському господарстві у 2024 р. сягне $74,1 млрд

Попит на сільськогосподарських роботів у найближчі 7 років зросте з 36 тис. одиниць, проданих у 2016 р. до 594 тис. одиниць у 2024 р.

Такий прогноз озвучено у звіті компанії Tractica, розробленому у співпраці з The Robot Report, повідомляє SuperAgronom.com.

Зокрема передбачається значне поширення безпілотних тракторів і комбайнів, сільськогосподарських дронів, роботизованих систем управління ресурсами, систем контролю стану ґрунтів, полів і лісів, а також інших.

«Зростання попиту на сільськогосподарських роботів нині визначається цілою низкою чинників, включно із зростанням числьності населення, нестачею продуктів харчування, зменшенням доступних трудових ресурсів у сільському господарстві, проблемами, витратами і складнощами сільськогосподарської праці, змінами клімату та родючості сільськогосподарських земель, зростанням автоматизації сільського господарства», — зазначив аналітик Tractica Манодж Сахі.

Згідно з прогнозом спеціалістів компанії Tractica, дохід від продажу роботів у сільському господарстві у 2024 р. сягне $74,1 млрд.

Виконано за допомогою Disqus