ХТЗ відновив свою роботу

7 січня 2017 76 0
Бізнес-група DCH приступила до запуску ХТЗ
gx.net.uaБізнес-група DCH приступила до запуску ХТЗ

Учора, 6 січня 2017 р., бізнес-група DCH приступила до запуску Харківського тракторного заводу (ХТЗ), повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на офіційний сайт DCH.

«Сьогодні радісний день в історії ХТЗ — у нас з'явилася можливість почати всі процеси, необхідні для запуску виробництва. Я вдячний Президенту України за допомогу у розблокуванні роботи заводу, а губернатору Харківської області — за послідовну підтримку наших зусиль у цьому напрямку», — говорить власник та президент DCH Олександр Ярославський.

За його словами, він, як інвестор ХТЗ, націлений забезпечити ритмічний виробничий процес.

«Ми виводимо робітників до цехів, мобілізуємо інженерно-технічний персонал, і починаємо налагоджувати повноцінну діяльність. Нам доведеться відвойовувати ринки збуту, відновлювати технологічний потенціал та господарські зв'язки, модернізувати виробництво. Це серйозний фронт робіт, тому з першої хвилини сьогоднішнього дня ми почали займатися вирішенням цих завдань», — зазначив Ярославський.

Згідно з планом відновлення виробництва, сьогодні на роботу виходять співробітники ХТЗ, що безпосередньо залучені до підготовчих процесів, на чолі з генеральним директором підприємства Андрієм Ковалем.

Виконано за допомогою Disqus