Chafer представила нову модель самохідного обприскувача середнього розміру

26 січня 2017 58 0
Chafer Interceptor на LAMMA
fwi.co.ukChafer Interceptor на LAMMA

Виробник обприскувачів Chafer на виставці Lamma представив нову модель обприскувача Interceptor, яка може серйозно вплинути на ринок самохідних машин середнього розміру, повідомляє Traktorist.ua.

В компанії сподіваються, що Interceptor переманить клієнтів у інших британських виробників, створивши нову машину з висококласними характеристиками, як у топових машин на ринку.

Обприскувач Interceptor оснащений бункером об’ємом 4 тис. л чи 5 тис. л, а також сучасним двигуном Tier 4 Deutz потужністю 215 к.с. Коробка передач Rexroth CVT дозволяє звести до мінімуму швидкість обертів колінчастого валу та витрати палива.

За бажанням клієнта комплектація обприскувача може бути базовою чи високотехнологічною, з ручною або повністю автоматизованою системою E-Plumbing на вибір, яка вже користується популярністю на причіпних машинах Chafer.

Базова модель Interceptor 24 м з двома комплектами коліс коштує від £171 тис., а спеціалізована версія 36 м з двома комплектами коліс, GPS, спареними лініями та авто контуром — £191 тис.

Нагадаємо, ця компанія більш відома своїми причіпними та знімними обприскувачами, проте 2 роки тому вона припинила виготовлення обприскувачів та поставки стріл для Agco Challenger і з того часу займалася створенням гідростатичної самохідної машини – першої машини Chafer з 2008 р.

Виконано за допомогою Disqus