Компенсацію за купівлю сільгосптехніки українського виробництва збільшили до 20% (ОПИТУВАННЯ)

1 березня 2017 164 0
Збільшення компенсації за купівлю української техніки
xtz.uaЗбільшення компенсації за купівлю української техніки

Зміни у компенсації за придбання української сільгосптехніки були затверджені під час засідання Кабінету Міністрів України, повідомляє Traktorist.ua.

«Ми збільшили компенсацію за українську техніку з 15% до 20%. Дякую асоціаціям за спільні важливі доопрацювання та Уряду за підтримку. Вважаю, що такі зміни ще більше стимулюватимуть виробництво саме української якісної сільгосптехніки», — повідомив Тарас Кутовий.

Щоб отримати компенсацію за техніку потрібно лише подати заявку та документи, що підтверджують придбання української техніки до державного банку. Після отримання документів Мінагропрод компенсує суму протягом одного місяця шляхом перерахування коштів державному банку, який у свою чергу компенсує сільгоспвиробнику 20% від вартості придбаної техніки без ПДВ протягом одного дня.

«Ми прагнемо, щоб підтримка аграріїв була системною та комплексною. Прагнемо створювати ті умови, при яких і виробники техніки, і аграрії мають стимул розвиватися. І у такий спосіб розвивати всю аграрну галузь», — зазначив Кутовий.

Виконано за допомогою Disqus