Väderstad встановила новий світовий рекорд з сівби

13 квітня 2017 113 0
Сівалка Tempo L 16 Väderstad у роботі
Сівалка Tempo L 16 Väderstad у роботі

У період з 11 до 12 квітня сівалкою Tempo Väderstad засіяли 502 га за 24 години, що стало новим світовим рекордом з сівби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Новий світовий рекорд був встановлений 16-ти рядною сівалкою точного висіву для технічних культур Tempo L 16 Väderstad в Угорщині, за межами міста Еніінг, на полях господарства Enyingi Agrаr Zrt.

«Цей світовий рекорд є яскравим підтвердженням надзвичайної продуктивності та точності висіву сівалок Tempo Väderstad», ― прокоментував подію директор з продажу та маркетингу компанії Väderstad Маттіас Ховнерт.

Сівалка Tempo Väderstad довела свою надзвичайну продуктивність, засіявши 502,05 га на середній швидкості 20 км/год.

«Не менш важливим є той факт, що сівба здійснювалась на швидкості 20 км/год, при цьому сівалка Tempo Väderstad забезпечила високу точність висіву», ― зауважив Маттіас Ховнерт

Високу точність висіву гарантує унікальна технологія PowerShoot Väderstad.

«Одна справа здійснити сівбу на високій швидкості, але зовсім інше завдання ― зберегти при цьому високу точність висіву насіння. І завдяки унікальній технології точного пострілу PowerShoot Väderstad, принцип дії якої полягає у використанні надлишкового тиску у висівному пристрої для переміщення насіння через вузьку висівну трубку, досягається така висока точність сівби при роботі сівалки Tempo Väderstad на високій швидкості», ―  додав спеціаліст з виробництва сівалок точного висіву компанії Väderstad Ларс Тіллен.

За процесом встановлення нового світового рекорду наглядали представники угорського аграрного університету Gödöllő University, які фіксували всі необхідні дані з точності сівби та далі спостерігатимуть за результатами.

Виконано за допомогою Disqus