Стрілянина на Київщині виникла через земельну ділянку «в повітрі»

28 червня 2017 788 0
Поле
kurkul.comПоле

У суботу 24 червня стало відомо, що на Київщині було здійснено стрілянину з мисливської рушниці та затримано співвласника СФГ «Наталка» Володимира Кудрявського.

Син арештованого фермера Іван Кудрявський розповів, що зброю використовували винятково для самозахисту від сусідів, які заблокували техніку і погрожували арматурою.

Сутичка виникла через земельну ділянку площею 50 га, на яку СФГ «Наталка» почала оформляти документи на оренду та обробку, повідомили в Pro Ukraine.

Читайте за темою: На Київщині фермер підстрелив двох сусідів із мисливської рушниці

«Ці люди погрожують фізичною розправою нам уже майже 3 роки. Бо я займаюся цією проблемною ділянкою. Знаю, що на неї немає офіційного заключеного договору оренди. Вони хотіли нас із батьком залякати, змусити мовчати і не розголошувати їхні корупційні схеми, у яких задіяні прокуратура, поліція, місцева адміністрація… і з цього вони отримують власну вигоду. Ми вже зверталися в органи з позовом щодо визнання недійсним попереднього договору», — розповів Іван Кудрявський.

Фермер розповів, що його сім’ї погрожував батько прокурора Згурівського району Володимир Норець.

Станом на 27 червня Іван Кудрявський повідомив, що його батька Володимира відпустили з-під варти.

«Правда перемогла!!! Батька відпустили з-під арешту, суд визнав упередженість слідства і пезпідставність тримання під вартою!!!», — написав фермер у Facebook.

Виконано за допомогою Disqus