Невідомі в масках і камуфляжі «наїхали» на полтавського фермера

31 серпня 2017 763 0
Люди в камуфляжі та балаклавах на подвір'ї Олексія Говтвяниці
youtube.comЛюди в камуфляжі та балаклавах на подвір'ї Олексія Говтвяниці

В с. Велика Рудка Диканського району, в дім фермера та депутата Диканської райради Говтяниці Олексія Володимировича 29 серпня  увірвались озброєні люди в балаклавах та камуфляжній формі. 

Не представившись, не показавши посвідчень, надягли кайданки на фермера і дружину, грубо штовхали малолітніх дітей, позабирали мобільні телефони.

З такою інформацією звернулась в полтавську службу новин дочка Олексія Говтвяниці  — Юлія. На вимогу представитись не реагували, показали лише ухвалу Полтавського Жовтневого суду на проведення обшуку з незрозумілим формулюванням у постанові.
За словами Юлії Говтвяниці, невідомі заламали руки її матері та  побили 14-ти річну дочку.

Поліція, яку викликала Юлія, не втручалась, а протокол за фактом надання тілесних ушкоджень дружині фермера та другій дочці почала складати лише після від’їзду людей у масках. 

На дану подію вже відреагувала Асоціація фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ).

«Фермера Говтяницю чудово знають у Диканці і області, це чесна та глибоко порядна людина. Є інформація що даний «наїзд» на фермера був заказаний місцевим «князьком», — повідомив на своїй сторінці у facebook член АФЗУ Іван Слободяник.

Також він додав, що асоціація свого фермера буде захищати до останнього, та буде уважно слідкувати за розвитком подій навколо СФГ «Світанок», власником якого є Олексій Говтвяниця.

Нагадаємо, на День Незалежності України невідомі скоїли напад на родину фермера у Кіровоградській області. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження.

Виконано за допомогою Disqus