13 січня 2018, 15:17, Садівництво

Українські фрукти та ягоди представлять на міжнародній виставці Fruit Logistica 2018

Відвідувачі найбільшої міжнародної виставки Fruit Logistica 2018, що проходитиме 7–9 лютого в Берліні (Німеччина) зможуть оцінити українські фрукти та ягоди на галузевому стенді Асоціації «УКРСАДПРОМ». Про це повідомляє прес-служба Асоціації.

«Вперше на цій виставці працюватиме національний стенд України. Ми маємо значний потенціал нарощування обсягів експорту плодово-ягідної продукції. Участь у таких великих заходах — це чудова нагода не лише продемонструвати свою продукцію, а і знайти партнерів, вивчити вимоги іноземних покупців до продукції. Українські виробники, орієнтуючись на закордонного покупця, готові до впровадження необхідних технологій виробництва», — розповів голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитро Крошка.

На думку голови Асоціації, українська плодово-ягідна продукція може гідно конкурувати на світовому ринку за якістю, а особливо за органолептичними показниками. Проте для цього необхідно інформувати світову спільноту про наші фрукти та ягоди, зокрема, на таких виставкових заходах, як Fruit Logistica 2018.