17 січня 2018, 11:55, Сільгосптехніка

Garford збільшить об’єм продажів за рахунок СНД та Північної Америки

Британська компанія Garford Farm Machinery Ltd, що займається виробництвом інноваційної техніки для боротьби із бур’янами, планує збільшити об’єм продажів на 60 % за рахунок ринків Північної Америки та СНД, в тому числі і України.

Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив виконавчий директор компанії Філіп Гарфорд.

«На сьогодні доля ринків СНД складає близько 5 % від всього експорту продукції компанії. Спираючись на наш досвід за останні кілька років, ми розраховуємо збільшити об’єми продажів на 20 % в наступному році і на 40 % — у 2020 р. В тому числі, саме за рахунок перспективних ринків Північної Америки і СНД», — говорить фахівець.

Компанія займається розробкою та виробництвом техніки для механічного контролю бур'янів при міжрядковій культивації ґрунту для широкого спектра просапних та овочевих культур.

Garford Farm Machinery Ltd заснована у 1986 р. як виробник комбайнів для прибирання цукрового буряку. На сьогодні компанія виробляє близько 160 одиниць техніки на рік (точні культиватори та борони, обприскувачі). Частка експорту складає 80% від всього об’єму виробленої продукції. Основні ринки збуту — Велика Британія, Франція, інші країни Західної Європи. Компанія не одноразово відмічалась британськими та міжнародними нагородами. У 2010 р. Garford був відзначений Королівською нагородою у сфері інновацій, найпрестижнішою серед бізнесу у Великій Британії.