23 січня 2018, 17:14, Сільгосптехніка

Українські аграрії отримають преференційні умови фінансування від Househam Sprayers

Британський виробник самохідних обприскувачів Househam Sprayers планує збільшити об’єми продажів на українському ринку за допомогою партнерської програми Househam Finance. Ця програма з 2012 р. працює у Великобританії. Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив менеджер з експорту Househam Sprayers Андрій Ботнарь.

«Зараз йде обговорення з двома кредитними організаціями з приводу створення партнерської програми, яка вже в Україні присутня у інших виробників. Вона дозволить отримати клієнту фінансування на преференційних умовах. Тобто краще, ніж у середньому по ринку. Я впевнений, що вже до весни ми зможемо запропонувати такий продукт українським аграріям», — розповів Андрій Ботнарь.

За його словами, створення Househam Finance зумовлено попитом від самих сільгоспвиробників. На українському ринку британський виробник сільгосптехніки представлений з 2012 р., має чотири дилера, а також шукає можливість розширити дилерську мережу. У нашій країні найбільш популярними моделями марки є обприскувачі Air Ride і Spirit на високому кліренсі (1,7 м і 1,45 м відповідно), які краще адаптовані для роботи з високостебловими культурами: кукурудза, соняшник, ріпак.