14 червня 2018, 18:52, Сільгосптехніка

New Holland представив трактори для невеликих господарств

Компанія New Holland презентувала нові прості та економічні трактори серії T4S. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Модель New Holland T4S розроблена для потреб невеликих фермерств, господарств, виробників овочів та фруктів, та поставляється в трьох варіантах, що конфігуруються за вибором.

Машина працює на 2,9-літровому 3-циліндровому двигуні Tier 4i з турбонаддувом FPT, клапаном EGR та каталізатором окислення дизельного палива DOC. Потужність машин складає 55, 65 або 75 к.с. Модель розроблена з можливістю використання фронтального навантажувача та легким доступом до елементів управління.

В стандартній комплектації моделі T4S оснащені восьмишвидкісним переднім та заднім реверсом з чотирма синхронізованими швидкостями та двома верхніми та нижніми діапазонами.

Задня трьохточкова навіска завдяки двом зовнішнім гідравлічним циліндрам може піднімати 3 тонни. Разом з тим, є доступ до трьох гідравлічних розподільників для отримання стандартної витрати до 48 л/хв. Затребувана гідравлічна потужність досягається навіть в самих важких умовах експлуатації, включаючи фронтальний навантажувач або сінокосіння.

Всі трактори T4S оснащені двоступнічастим ВВП 540/540E. Його прогресивна модуляція захищає трактор та інструменти.

Компактний T4S має колісну базу 2,13 м, загальну висоту з кабіною 2,52 м, а в залежності від обраних коліс та шин, загальна ширина в задній частині трактора різниться від 1,44 до 1,95 м.