19 вересня 2015, 09:00, Україна

Фермери переймали досвід екологічного обробітку землі

Компанія «Даноша» провела семінар для фермерів, під час якого поділилася досвідом сільськогосподарського виробництва на Прикарпатті. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Як зазначається у повідомленні, присутні мали можливість оглянути техніку, яку використовує компанія при виконанні робіт у полі. Під час семінару йшлося не тільки про вирощування зернових культур, а й про набутий досвід у годівлі корів.

«Ми працюємо на території України, спираючись на технології, які застосовуються в Європі й використовуються іншими компаніями, в яких я працював. Якщо ми хочемо отримати гарний результат, все повинно бути зроблено абсолютно правильно. Надзвичайно важливим для нас є правильний вибір моменту для того чи іншого виду робіт. Саме тому ми інвестували у великі ємності для транспортування та зберігання органічного добрива на наших фермах, щоб можна було зберігати добриво до того моменту, коли ми зможемо вносити його для кращого засвоєння поживних речовин рослинами», — розповідає провідний спеціаліст компанії по добривах і підгодівлі полів Медс Клаусен.

Зокрема інтерес у учасників викликала можливість підживлення полів фермерів органічним добривом і подальша співпраця у плані методологічної підтримки з боку компанії у питаннях вирощування та догляду за великою рогатою худобою.