5 червня 2015, 16:00, М’ясо

Даноша наростила маточне поголів'я до 14 тисяч

Компанія «Даноша» за перший квартал 2015 р. збільшила свиноматочне поголів’я до 14 тис. Про це повідомив один з керівників відділу тваринництва Сергій Генсецький на сайті компанії.

Основна причина такого результату полягає у запуску нового свиноматочного комплексу в Галицькому районі, адже минулого року в цей же період у компанії було близько 11,57 тис. свиноматок.

Незважаючи на непросту ситуацію в країні компанія не зменшує амбітності своїх планів та має намір продовжувати нарощувати виробничі потужності та створювати додаткові робочі місця для жителів місцевих населених пунктів і не тільки.

«Що стосується податків, які були сплачені до бюджетів за 1-й квартал 2015 р., то їх загальна сума становить понад 10 млн грн. Найбільшу частку становить ПДВ – 4,2 млн грн, єдиний соціальний внесок – 3,3 млн грн та податок з доходів фізичних осіб – 2,2 млн грн. Хочу також додати, що податок з доходів фізичних осіб сплачується за місцем знаходження наших ферм», — додає головний бухгалтер «Даноші» Ірина Чарковська.