6 грудня 2018, 09:36, Сільгосптехніка

В Україні з’явився перший власник навантажувача Manitou MLT-X 960

Компанія АБА «АСТРА» в листопаді вперше завезла в Україну навантажувач Manitou MLT-X 960. Техніка була передана селянському фермерському господарству «Україна». Про це повідомив продукт-менеджер компанії АБА «Астра» Сергій Дрозд, передає Traktorist.ua.

Телескопічний навантажувач MLT-X 960 є однією з останніх моделей, яка представлена в цій лінійці. Вантажопідйомність техніки становить 6 т. Висота підйому досягає 9 м. Ця модель має лише 2 секції стріли, що робить конструкцію міцнішою. Ширина MLT-X 960 — 2,48 м, висота — 2,53 м. Навантажувач оснащений двигуном John Deere 3B.

За словами Сергія Дрозда, це пов’язано з тим, що модель специфічна і зацікавить лише вибагливих клієнтів.

«АБА «Астра» багато років займається технікою Manitou. Тому на наших складах в наявності запчастини, фільтри, масла. Це дає можливість надавати сервіс дуже швидко», — зазначив Сергій Дрозд.

Модель MLT-X 960 на ринку була представлена вже декілька років, але в Україну було завезено лише 1 одиницю.

За словами Сергія Дрозда, це пов’язано з тим, що модель специфічна і зацікавить лише вибагливих клієнтів.

За словами голови селянського фермерського господарства «Україна» Сергія Іванюти, підприємство вже встигло придбати у АБА «Астра» навантажувач Manitou 845, глибокорозпушувач та сівалку Horsch. У зв’язку з оновленням та розширенням техпарку було вирішено замовити навантажувач Manitou MLT-X 960. На господарстві він буде використовуватися для перевантаження зерна, мінеральних добрив, ґрунту та будівельних робіт.

«Виробник Manitou зарекомендував свою надійну техніку. За час користування Manitou 845 серйозних поламок не було. Сервісне обслуговування, а в нашому випадку, заміну масел і запчастин, виконує «Астра»», — підкреслив Сергій Іванюта.