30 жовтня 2015, 16:51, Україна

Мінагропрод розробить законопроект про локальні аграрні ринки

До Верховної Ради України наступного буде подано законопроект про локальні аграрні ринки.

Про це під час зустрічі з керівництвом японської компанії Nepuree заявив заступник міністра аграрної політики та продовольства України Володимир Лапа, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, вони регламентуватимуть на законодавчому рівні проблеми як виробника, так і споживача продукції.

«В Україні поступово зароджується ринок адресної доставки продовольства, який у подальшому буде зростати. Наразі відпрацьовуємо українське законодавство відповідно до законодавства ЄС щодо безпечності харчових продуктів», — додав він.

Як зазначається у повідомленні, зі свого боку представники японської компанії Nepuree запропонували налагодити виробництво продукту Nepuree в Україні. Вони представили інноваційні технології та продукцію для використання у сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості.

«Нова технологія може сприяти ще більшій популяризації української продукції. Це не лише питання експорту, але і питання здорового харчування українців. Сподіваємося на активну співпрацю із українськими виробниками продовольчої продукції, які готові інвестувати у органічне виробництво», — підкреслив директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Дмитро Шульмейстер.