26 вересня 2019, 16:39, Сільгосптехніка

В АІС стартував продаж мототракторів КрАСЗ Т160

«Група компаній АІС» оголосила про початок продажів мототракторів КрАСЗ Т160. Придбати новинку можна за 54 тис. грн. У базову комплектацію обладнання вже входить ґрунтообробна фреза. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу АІС.

Мототрактор КрАСЗ Т160 призначений для використання невеликими сільськими та фермерськими господарствами (з територією до 1 га), а також комунальними підприємствами. Може використовуватися для обробітку полів і невеликих насаджень, оранки ґрунту, збору врожаю, вивозу сміття і транспортування вантажів.

КрАСЗ Т160 оснащений дизельним двигуном з водяним охолодженням ZS1100NDL, який розвиває максимальну потужність до 18 к.с. Висока прохідність трактора забезпечується за рахунок блокування заднього диференціала і широкої гуми. КрАСЗ Т160 має гідравліку з плаваючим режимом, акумулятор великої ємності 80 Ah, що працює з додатково встановленими генератором. КрАСЗ Т160 оснащений прямим приводом, який з'єднує мотор з коробкою передач і власним генератором.

Мототрактор має 12-дюймові передні колеса і 16-дюймові задні. Передню і задню колію можна регулювати в дуже широкому діапазоні, що дозволяє проводити досить великий перелік робіт по висадці, догляду та обробці різних рослин. Невеликі габарити дозволяють працювати в теплицях.

Ця модель може агрегатуватися з таким обладнанням, як плуг, фреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, прямосполучний насос, фронтальний навантажувач, снігоротор, відвал бульдозерний комунальний, щітка комунальна та іншим устаткуванням.

У комплектацію КрАСЗ Т160 входить сидіння підвищеної комфортності, передня світло-оптика збільшеної потужності та фари покажчиків поворотів, подвійна педаль гальма та гальма стоянки, додатковий генератор підвищеної потужності, ручний газ, задня гідравлічна система з циліндром, вал відбору потужності, електростартер, передні крила, дзеркала заднього виду, датчик тиску масла, датчик температури, амперметр, замок запалювання, перемикач фар і поворотів на кермовій колонці, ящик для інструментів і ЗІП.