2 жовтня 2019, 13:00, Україна

Від батьків до дітей: відомий проект про фермерів розкаже секрети аграрних династій

Зовсім скоро Kurkul.com та банк ПУМБ презентують випуски вже четвертого сезону найдушевнішого аграрного проекту «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» у новому форматі. 

У цьому сезоні команда проекту розповість про цілі аграрні династії, спільні успіхи, складнощі  та розвиток родинної фермерської справи. Мета нового «сімейного» сезону — показати як ділові риси героїв, так і їхній стан душі, розповісти про натхнення, досвід та шляхи вирішення багатьох проблем спільними зусиллями.

Героями нових випусків стали відразу два, а то й три покоління фермерів, які господарюють на землі. Батьки, діти та навіть онуки розкажуть про роботу пліч-о-пліч у господарстві, полях чи на фермах, а також поділяться власними секретами партнерства не тільки в родинному колі, а й бізнесі.

«Старшому поколінню українських фермерів свого часу довелося пройти багато випробувань на шляху до успіху та стабільності. Поразки загартували їх, зробивши любов до своєї землі та справи ще сильнішою. Сьогодні вони – справжні приклади для наслідування, які охоче передають свій досвід та знання молодшому поколінню», — розповідає про задум нового сезону заступник Голови правління ПУМБ Сергій Магдич.

Напевно, кожні батьки мріють про те, щоб діти продовжили їхню справу, куди вкладено частину душі і безмірну кількість часу, яка дійсно гідна продовження.

«Родина — це найголовніше для нас. Родина — це там, де підтримують, надихають, де син чи донька пліч-о-пліч працюють разом із батьком, чогось вчаться один в одного. А сімейне сільгосппідприємство — це там, де культивують не лише сільгоспкультури, а й любов та взаємоповагу один до одного й природи. Тож як свою любов до землі і сімейне діло передають молодшим поколінням українські фермери? Читайте і дивіться в новому сезоні», — ділиться головний редактор сайту Kurkul.com Микола Сирота.

Нагадаємо, що «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» — спільний проект сайту Kurkul.com та банку ПУМБ, що показує історії успіху українських фермерів та їхню любов до роботи на землі. 

Проект був започаткований восени 2016 р. Протягом трьох сезонів 2016-2018 рр. героями випусків стали вже 18 фермерів із різних куточків України.