11 листопада 2019, 17:34, Сільгосптехніка

Amazone отримала три срібні медалі на виставці Agritechnica 2019

Уже напередодні виставки Agritechnica 2019 компанія Amazone повідомила про перші успіхи. Так, незалежна експертна комісія, створена Німецьким сільськогосподарським товариством DLG, нагородила Amazone трьома срібними медалями за представлені новинки. Про це повідомила прес-служба компанії.

Перша срібна медаль присуджена Amazonen-Werke за функцію EasyMix, яка є складовою частиною нової програми Amazone mySpreader. EasyMix служить для простої оцінки та налаштування змішаних добрив. З функцією EasyMix Amazone пропонує можливість визначення сполучуваності окремих добрив один з одним і отримання найкращого компромісного варіанту налаштування при наявності різних сумішей.

Друга нагорода присуджена за новинку AmaSelect Row, за допомогою якої Amazone пропонує для всіх машин з форсунками AmaSelect можливість дистанційного перемикання з режиму суцільного обробітку на режим стрічкового обприскування по рядках. За рахунок цього можливо скорочення витрат засобів захисту рослин до 65%. Необхідною умовою для цього є наявність спеціальних форсунок SpotFan 40-03 з кутом обприскування 40°.

І третє срібло Amazone отримала спільно з вісьмома партнерами за систему Nevonex powered by Bosch. Компанія Amazone розробила датчик AmaSense Weather для обприскувачів, який визначає актуальну температуру і вологість повітря на посівах. Інтеграція датчика в якості компонента системи Nevonex пропонує можливість надання даних фермерам, консультантам або експертам.

На виставці Agritechnica компанія Amazonen-Werke представить на стенді площею 2.700 м² в павільйоні 9 понад 60 різних машин і функціональних моделей, серед яких 30 новинок в області техніки і технологій.