1 грудня 2015, 11:35, Сільгосптехніка

Укргазбанк пропонує аграріям кредити на білоруську техніку

«Укргазбанк» розробив нову програму кредитування аграріїв зі зниженою відсотковою ставкою на техніку із Білорусії, про це йдеться у повідомленні банку.

Програма діє уже декілька місяців.

«Завдяки унікальній угоді банку з Урядом Республіки Білорусь, позичальники отримують справді вигідні умови кредитування — адже уряд Білорусі відшкодовує банку частину відсоткової ставки за наданими кредитами, і завдяки цьому «Укргазбанк» має змогу значно знизити розмір відсоткової ставки для кінцевого клієнта», — зазначає прес-служба.

Також додається, що програмою зацікавилися представники агробізнесу усіх регіонів нашої країни. Переважно це вітчизняні сільгоспвиробники, у яких є постійна потреба в якісній та відносно недорогій техніці та обладнанні. Білоруська техніка — саме така. Аграрії визнають, що за співвідношенням «ціна/якість» вона є чи не найоптимальнішим варіантом на ринку.

«Вигідні умови кредитування від «Укргазбанку» дають реальну можливість оновити власний технічний парк, не витрачаючи при цьому шалених коштів, адже кредит можна повертати протягом 5 років, а власний перший внесок складає лише від 20% вартості техніки», — інформує АБ «Укргазбанк».