26 листопада 2020, 16:40, Україна

Аграріям стали доступні дашборди для швидкого і зручного моніторингу зембанку

Компанія AgroOnline трансформувала систему для більш комфортного користування клієнтів. Задля цього розпочали випуск дашбордів для того, щоб аграрій міг швидко побачити інформацію про стан свого земельного банку. Про це Kurkul.com повідомили в компанії.

Фахівці AgroOnline відзначають, що дашборд показує рейтинги полів, площі обробітку, площі втрат, по розбиттю на кластер та юридичні особи, а також індекси земельного банку. А саме:

  • індекс відповідності показує на скільки оброблені ділянки відповідають тим, які оформлені договорами;
  • індекс стабільності — наскільки ці договори в межах оброблювальних площ мають рівномірний ступінь завершення строків оренди;
  • індекс цілісності показує ризик втрат деяких полів, особливо допоможе розв'язати питання розбиття поля «шахматкою».

У кожної земельної ділянки є свій бонітет, який вираховується загальним показником.  Для визначення географічного  рейтингу поля в AgroOnline розробили свою формулу, в якій 50% залежить від бонітету і 50% від перерахованих вище індексів. 

Таким же чином рахується рейтинг по кожному полю і середній рейтинг всього земельного масиву, всіх полів або по кластеру, а також по юридичній особі.

Наступний блок показує кількість полів, загальну площу, площу в контексті договорів оренди, оформлену необроблену площу, тобто технологічні втрати. Також є можливість побачити необґрунтоване використання площі, яка обробляється, але договори не оформлені до кінця. 

Також площа, яка обробляється в розрізі декількох кластерів на підприємстві, на дашборді можна побачити оброблювальну площу по кожному кластеру, чи оформлені договори. 

Більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті AgroOnline, а також за посиланням можна замовити безкоштовну персональну презентацію продукту.

За безкоштовною консультацією стосовно впровадження системи звертайтесь за телефоном: 050-937-10-97, Олег.