7 червня 2021, 10:10, Україна

Kubota представила причіпні обприскувачі XTS3 та XTS4 Elemental

Японський виробник Kubota презентував причіпні обприскувачі XTS3 та XTS4 Elemental як технологічний компроміс 2021 р. у сфері змішаного землеробства. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

«Моделі Kubota XTS3 та XTS4 Elemental мають більшість функцій класичних моделей XTS, проте велику робочу поверхню, захищену бічною кришкою. Всі клапани, бак-корпус, бак для заповнення й промивання рук, клапани, всмоктувальні фітинги та фільтри згруповані по праву сторону обприскувача й знаходяться під рукою», — йдеться у повідомленні.

Сталеві штанги HSS із 2-ма або 3-ма стрілами мають довжину від 18 м до 30 м, а алюмінієва штанга HSA — максимум 24 м. 

«У стандартній комплектації функція ErgoDrive дозволяє оператору автоматично перемикатися з режиму відкритого поля на режим розворотної смуги простим натисканням кнопки. Функція автоматичного запуску штанги ENFO дозволяє фермеру обприскувати з першого метра та контролювати залишкові обсяги. У районах, де рельєф місцевості ускладнює ручне управління стрілою, Kubota пропонує опційну систему автоматичного управління стрілою Boom Guide Basic», — повідомляє виробник.

Причіпні обприскувачі XTS мають компактну конструкцію та низький центр ваги, що забезпечує хорошу  маневровість та стійкість у полі й на дорозі. 

Читати також: Väderstad зміцнив долота Marathon одним із найтвердіших металів у світі