10 серпня 2021, 16:15, Україна

В Україні відкрився новий інтернет-магазин для фермерів

Компанія «Прометей» презентувала інтернет-магазин «Прометей Маркет», де представлено більше тисячі якісних агротоварів відомих брендів. Повідомляють в пресслужбі компанії.

«Мова йде про ціноутворюючі товари, тому якщо враховувати всі позиції, наявні зараз на сайті, то можна говорити про цифру в рази більшу», — розповів провідний менеджер проєкту Дмитро Хробатенко.

На сьогодні інтернет-магазин «Прометей Маркет» включає наступні групи товарів:

  • полив і зрошення (крапельний полив, шланги, обприскувачі та ін.);
  • сантехніка та опалення (водонагрівачі, колонки, бойлери);
  • інструменти та витратні матеріали (бетономішалки, генератори, двигуни, компресора, набори інструментів, верстати, промислове устаткування, мийки, пароочищувачі та ін.);
  • мототехніка (мотоцикли, квадроцикли та інший транспорт для зручності пересування на полі);
  • садовий інструмент (бензопили, газонокосарки, мотопомпи, обприскувачі, сівалки, тачки, тримери, мотокоси та ін.);
  • сільгосптехніка (мінітрактори та трактори);
  • фермерські товари (кормоподрібнювачі, культиватори, мотоблоки).

«В планах компанії розмістити на сайті додаткові категорії товарів такі як сантехніка, шини, масла, котельне обладнання. Таким чином все, що потрібно для фермерської діяльності буде в продажі», — розповів менеджер.

Цінова політика сайту порадує покупців своїми пропозиціями та лояльністю. В інтернет-магазині аграрії зможуть отримати необхідну продукцію обмінявши її на зернові та олійні культури, а також за програмою фінансування під майбутній урожай з цінами, які складуть конкуренцію великим ритейлерам промислових і сільгосптоварів.

Також, компанія знаходиться на стадії розробки повноцінного маркету на Помошнянському елеваторі «Прометей» в Кіровоградській обл. Надалі мережа магазинів буде охоплювати всі елеваторні комплекси групи.