29 вересня 2021, 10:00, Сільгосптехніка

Ощадбанк розпочав видачу кредитів на придбання агродронів

Ощадбанк став партнером компанії QUADRO.ua, яка є офіційним представником та імпортером DJI Agriculture в Україні. Повідомляє пресслужба QUADRO.ua.

Як зазначається, партнерська угода передбачає вигідні умови кредитування на придбання агрокоптерів DJI Agras на суму до 50 млн грн.

Умови фінансування:

  • строк кредитування — від 12 до 60 місяців;
  • перший внесок — від 20%;
  • мінімальна відсоткова ставка — від 0,1%.

«Сільськогосподарські БПЛА від DJI забезпечують точне внесення ЗЗР з повітря, обробку фруктових садів із вражаючою ефективністю і низькими витратами агрохімії, сприяючи  підвищенню прибутковості. Агрокоптери DJI — професійна сільськогосподарська техніка, що швидко окупається», — йдеться у повідомленні.

Кредитування може бути корисним навіть тим, хто має в розпорядженні повну суму для покупки. Її можна використати для перших внесків та оформити купівлю цілого Agras-флоту, щоб одразу зайняти велику нішу та зростати набагато швидше.

Згідно з інформацією, компанія QUADRO.ua першою в Україні запропонувала фінансові інструменти для покупки сільськогосподарських коптерів. Для вибору оптимального варіанту, який підійде за всіма параметрами, компанія співпрацює з провідними фінансовими установами України: Ощадбанком, ПриватБанком, Укргазбанком, Best Leasing, OTP Лізингом

«Після завершення періоду кредитування чи лізингу Agras залишиться у власності підприємця, а фінансові інструменти можна буде використати ще раз для розширення флоту безпілотників, які приноситимуть вищий дохід», — зазначили в QUADRO.ua.

Читайте також: В Україні підтримуватимуть молодих фермерів