24 лютого 2016, 13:07, Сільгосптехніка

В Україні стартує Massey Ferguson Open Days

До початку посівної 2016 Корпорація AGCO за підтримки своїх дистриб'юторів «АМАКО», «Агроспейс», «Волинська Фондова компанія» відкриває двері своїх офісів для дружніх зустрічей аграріїв. В ході зустрічей, аграріям презентують техніку Massey Ferguson, яка буде доступна в Україні в 2016 р. А саме трактор MF 8690, телескопічний навантажувач MF 9407S, клавішні комбайни Massey Ferguson, а також нові продуктові лінії дистриб'юторів, стратегії післяпродажного обслуговування і можливості регіональних центрів, які повністю готові до сезону, повідомляє прес-служба компанії.

Заходи будуть проходити в регіональних центрах, де учасники зможуть дізнатися й оцінити всі технічні переваги сучасного модельного ряду компаній, а також отримати професійні консультації фахівців.

«У минулому році успішно пройшов Massey Ferguson тур. Ми побачили, що рішення повернути Massey Ferguson в Україну, було правильним. У нинішніх умовах, коли необхідно постійно скорочувати витрати, наша техніка користується великим попитом. Організовуючи такі заходи, ми ставимо собі за мету не просто продемонструвати і продати. Ми даємо можливість буквально доторкнутися до цієї техніки, показати фахівців, які будуть дбати про неї, дати можливість гостям поділитися досвідом. Техніку потрібно вибирати вживу, а не на картинках», — підкреслив директор по маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко.

Тур стартує з Тернопільської області з регіонального центру компанії «АМАКО».

Президент компанії «АМАКО» Адріано Луз зазначив, що розмов про сучасну с/г техніку та її якісний сервіс багато на ринку. Важливіше показати техніку такою, якою вона є насправді.

«У цьому році ми відкрили 7 нових регіональних центрів, у нас гарна якість сервісу і повний склад запасних частин, але нам є ще куди рости. Ми продовжимо поліпшуватись завдяки тому, що наші клієнти ставлять для нас вимоги все вищі і вищі», — резюмував Адріано Луз.

Приєднуйтесь до Massey Ferguson Open Days: