2 листопада 2022, 15:30, Україна

Фермери поділяться власним досвідом управління господарством під час війни на ОкАгро 2022

На аграрній бізнес-конференції ОкАгро 2022 в Києві понад 20 спікерів-фермерів поділяться власним досвідом управління господарством під час війни, розкажуть які технології приносять додатковий прибуток, як залучають спеціалістів та як планують стратегію розвитку. Про це повідомили організатори.

Участь в конференції візьмуть понад 400 учасників — керівники та власники агропідприємств.

Що цікавого буде на виставці:

  • спілкування з колегами з усієї України;
  • обмін досвідом, розв'язання проблем та викликів 2022 року;
  • отримання знання та відповідей на питання від спікерів конференції.

Як зазначили організатори, на конференції виступатимуть ті, хто зростає найшвидше, переосмислюють власні стратегії та процеси, вміють працювати з новими технологіями та не бояться тестувати їх у себе в господарстві. Але найважливіше — знайшли час, сміливість та силу в собі вийти на сцену, щоби поділитися досвідом зі своїми колегами.

Серед них:

В програмі заходу запланована панельна дискусія «Відповідь фермерів на виклики війни», в якій візьмуть участь аграрії з різних куточків України. Вони обговорять проблеми з якими стикались та як їх вирішували, як змінюватимуть стратегію в наступному сезоні.

Традиційно на ОкАгро буде діяти експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна ознайомитись з продукцією, отримати консультацію. А компанія BEDNAR — ексклюзивний технічний партнер конференції представить найпопулярніші агрегати.

Квитки на захід можна придбати за посиланням.

Одноденний захід «OkAgro» відбудеться 17 листопада в Києві. З міркувань безпеки місце зустрічі надішлють учасникам за два дні до івенту.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.