15 листопада 2022, 16:30, Україна

В Києві відбудеться конференція для фермерів про нові виклики агропідприємств

Вже за 2 дні, 17 листопада, в Києві відбудеться бізнес-конференція «OkAgro», присвячена розвитку українських аграрних підприємств та господарств. Про це повідомили організатори — ТОВ «КОМПАНІЯ ЗЕМЛЕРОБ» та AGROSHOW UA.

Цього року конференція «OkAgro» відбудеться в мікс-форматі, адже окрім виступів передбачено дискусії та нетворкінг-коктейль. Головні теми заходу:

  • Як не втратити свій бізнес, якому вже присвячено багато років?
  • Чи доцільно зараз інвестувати в розвиток?
  • Як планувати діяльність господарства в умовах невизначеності та нестабільності?
  • Де шукати підтримку та допомогу для бізнесу?

Учасники події зможуть послухати виступи понад 20 фермерів. Зокрема:

Спікери поділяться своїм досвідом впровадження змін, інновацій, підвищення ефективності бізнес-процесів, залучення спеціалістів на роботу, управління фінансами та ризиками.  

Як зазначили організатори, окрім виступів спікерів, відбудеться панельна дискусія «Відповідь фермерів на виклики війни», одним з учасників якої стане Андрій Капріца («Флора А.А.»). 

«Участь у бізнес-конференції «OkAgro» — ваша інвестиція в наступний сезон, адже ви дізнаєтесь про те, як уникнути помилок чи можливих складнощів у бізнесі ще до того, як вони з'являться. А також отримаєте заряд впевненості і мотивації та будете готові подолати все завдяки підтримці ТОП-ів агропромисловості», — розповів Богдан Лукіянчук (СЕО Growex). 

Ознайомитись з детальною програмою заходу та дізнатись про доступні пакети участі можна на сайті «OkAgro»за посиланням.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.