8 серпня 2023, 10:30, Сільгосптехніка

В Україні презентували найефективнішу сільгосптехніку відомих брендів

Більше півтори тисячі аграріїв та сотні одиниць техніки цього року зібрало поле «Контінентал Фармерз Груп» на Львівщині. Тайтен Машинері Україна під час Дня поля УКАБ «Агротехнології 2023» презентувала флагмани техніки брендів Case IH, KUHN, BEDNAR, жниварку MacDon, яка дозволяє на повну завантажувати потужність комбайна Case IH 7250 Axial Flow, а також дієві інструменти для точного землеробства від ключових гравців ринку — Raven, Trimble, XAG.

Про це повідомила пресслужба Тайтен Машинері Україна.

«В часи змін, коли кожен літр засобів захисту рослин, пального та врожаю мають важливу ціну, ми зосередилися на рішеннях, які дозволяють нашим аграріям заощаджувати ресурси та зберігати свої підприємства. Сьогодні як ніколи кожна вкладена гривня повинна гарантувати результат, тому тут, на полі, продемонстровані найефективніші рішення для агросектору з арсеналу Тайтен Машинері Україна», — розповів Дмитро Баранов, Комерційний директор Тайтен Машинері Україна. 

Так, дилер презентував:

  • трактор CASE IH Magnum 340 AFS Connect в комплектації з найширшими у класі шинами шириною 1,10 м;

«Використання таких шин по тиску на ґрунт та зменшенню пробуксовки рівноцінне використанню гусеничного трактора. Проте економічно це значно дешевше, адже відсутня складова обслуговування механізмів гусеничного рушія».

  • легандарний та супертехнологічний комбайн Case IH 7250 Axial Flow в парі зі жниваркою MacDon FD 235;
  • причіпний імпульсний обприскувач KUHN Metris Autospray;
  • посівний комплекс KUHN Espro 6000 RC;
  • дисколаповий культиватор BEDNAR ACTROS, який виконує кілька операцій за один прохід, забезпечує відмінне підрізання та ретельне перемішування пожнивних решток з ґрунтом, а також інтенсивне розпушування на глибину до 35 сантиметрів;
  • глибокорозпушувач BEDNAR TERRALAND разом із трактором CASE IH Puma 225, який відмінно підготує будь-яку поверхню ґрунту до посіву;
  • дисковий лущильник BEDNAR SWIFTERDISC з високою робочою швидкістю;
  • агродрон-обприскувач XAG V40 з системою управління виливом та якістю краплі Raven HAWKEYE 2 та системи автоматичного водіння Trimble EZ-PILOT PRO.      

Окрім досить широкого переліку техніки та інструментів для точного землеробства на стенді Тайтен Машинері Україна також був представлений багатий перелік запасних частин для сільськогосподарської техніки, серед яких фільтри, мастила, проставки, фари тощо. 

Разом з технікою аграріям були представлені програми фінансування, які дозволяють придбати машини в цей складний для галузі та країни час. 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.