18 серпня 2023, 18:00, Світ

В Туреччині пройде конференція для виробників та переробників зерна

У Туреччині відбудеться дводенна конференція та виставка IAOM Eurasia. Про це Kurkul.com повідомили у пресслужбі міжнародної асоціації IAOM.

Як зазначається, організація IAOM об'єднує борошномелів та представників торгівлі зерном

Міжнародний форум відбудеться у Стамбулі 31 серпня — 1 вересня. Під час заходу експерти поділяться ідеями щодо відкриття нових ринків та послуг.

Деталі щодо реєстрації за посиланням.

Участь у конференції візьмуть експерти галузі з Центральної та Східної Європи, країн Балтії, росії (на жаль), України, Казахстану, Туреччини та інших центральноазіатських республік і країн Кавказького регіону. Крім того, очікується участь представників США, Близького Сходу та Африки.

Ця конференція та виставка об’єднають багато зацікавлених сторін, таких як виробники зерна, борошна, макаронних виробів, булгуру та комбікормів, а також їхніх постачальників і продавців, постачальники лабораторного обладнання, трейдери, постачальники інгредієнтів, пакувальні компанії, компанії зі зберігання зерна, компанії з виробництва хлібобулочних виробів, промислові хлібопекарні, науково-дослідні інститути, коледжі та університети.

Серед спікерів будуть і представники з України: директор Спілки Борошномели України Родіон Рибчинський та президент організації «Українська зернова асоціація» Микола Горбачьов.

Під час конференції будуть обговорені теми щодо світового виробництва зерна, торгівлі, світових фінансових ринків та перспектив борошномельного сектору.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.