1 вересня 2023, 17:00, Україна

Компанія Крамар планує збудувати ще один завод із виробництва комбікормів

Нещодавно, у липні 2023 року, на комбікормовому заводі «Крамар» у Кривому Розі пролунало 2 потужні вибухи. Це був удар іранськими безпілотниками Shahed-136. Тієї ночі українська ППО змогла знищити 5 таких дронів, але все ж 2 апарати прорвалися до міста і влучили в ангари комбікормового заводу.

Про це йдеться у відео на фермерському YouTube-каналі Я-Куркуль.

Підприємство оговталося від цих ударів достатньо швидко. Сьогодні «Крамар» продовжує випуск усієї лінійки продукції та впроваджує нові технології та напрямки виробництва.

У планах Групи компаній «Крамар» збудувати новий завод. 

«Зараз у планах збудувати ще один завод для покращення логістики і освоєння нових територій. Також плануємо побудувати й преміксний завод. Ці проєкти зараз на стадії розробки. Війна звісно внесла корективи. Ми хотіли поставити сонячні панелі для екологічнішого і економнішого використання ресурсів, проте через війну не вдалось», — розповів засновник підприємства Олександр Крамар.

З кожним роком підприємство розширюється та втілюються нові технології.

Як ми писали раніше, попри те, що компанія постраждала від атак рф, вона продовжує випускати усю лінійку продукції. Сьогодні на підприємстві випускають понад пів сотні видів кормів, кормосумішей та БМВД. Попри широкий асортимент продуктів та їхнє фасування, на заводі «Крамар» розробляють нові рецепти для індивідуальних замовлень, якщо покупець має специфічні вимоги або утримує екзотичних тварин.

За останні роки було розроблено і випущено корми не лише для курей-несучок, бройлерів, свиней, ВРХ, а й для різних видів птиці: качок, гусей, індиків, перепелів, фазанів та страусів, а ще для кролів, риби чи равликів.

Читати за темою: Олександр Крамар: Нам не потрібні роки, щоб наздогнати Європу

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.