22 вересня 2023, 16:00, Україна

В Копенгагені запрацював хаб для українського бізнесу

The European-Ukrainian Hub (Європейсько-український центр для відновлення) розпочинає співпрацю з Данією. Про це Kurkul.com розповіла проєктний менеджер Бізнес Хабу у Копенгагені Алла Шоріна.

Хаб надає українцям, данцям та представникам інших європейських країн можливість використовувати простір у 1400 м2 в Копенгагені для сумісної роботи, налагодження зв'язків та навчання.

Як зазначається, відтепер український бізнес, зокрема аграрний, матиме можливість організовувати зустрічі, конференції, навіть міні-виставки чи презентації продуктів, може отримати допомогу в організації та інформаційну підтримку.

«Саме тут будуть проходити безкоштовні семінари та нетворкінг-зустрічі. Саме тут ви зможете поділитися своїм досвідом з іншими, або послухати виступи українців, які вже досягли успіху або мають корисний досвід. Цей простір відкритий для кожного», — зазначили Алла Шоріна.

На офіційному відкритті Бізнес Хабу були присутні Міністр промисловості, бізнесу та фінансів Мортен Бодсков, мер Копенгагена з питань зайнятості Єнс-Крістіан Люткен, ідеолог проєкту данський підприємець Пітер Кофлер, Посол України в Данії Михайло Видойник, голова Асоціації Українців в Данії Леся Ігнатик-Еріксен, представники міжнародних фондів та компаній.

 

До відкриття Бізнес Хабу україно-данська команда проєкту понад 10 місяців впроваджувала орієнтовані на підприємництво ініціативи за підтримки Соціального фонду Євросоюзу та інших міжнародних партнерів.

Тож, якщо ви бажаєте провести свій воркшоп, семінар, лекцію, нетворкінг-зустріч тощо в затишному місці в центрі Копенгагена, Європейсько-Український Хаб може стати вам у пригоді. Хаб дозволяє організувати масштабні та невеликі заходи до 130 учасників (місце для конференцій) та близько 50 учасників за столами.

Детальніше про хаб можна дізнатись за посиланням, або написавши на електронну пошту: alla@ivaekst.com.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.