11 жовтня 2023, 09:30, Світ

У жовтні відбудеться міжнародний форум про відбудову України

Торгово-промислова палата Італії в Україні та FederCamere організовують міжнародний форум «Відбудова України», присвячений відбудові та перезапуску країни. Захід проходитиме онлайн з 24 по 26 жовтня 2023 р. Про це пише Kurkul.com.

Онлайн-подія буде зосереджена на відбудові та перезапуску країни спільно з європейською спільнотою та іншими іноземними державами в цілому.

Reconstruction of Ukraine складатиметься з 3 днів конференцій, секційних панелей, технічних вебінарів і можливостей для обговорення з установами, торговими асоціаціями та провідними експертами в італійському та українському секторах.

Під час заходу для компаній-учасниць буде можливість створити свій стенд онлайн, а також можливість організувати B2B та B2G зустрічі протягом усіх трьох днів. Учасники зможуть відвідати різноманітні віртуальні стенди, розділені на різні павільйони, і призначити онлайн-зустріч.

Щоб взяти участь у події, безкоштовно зареєструйтеся на платформі B2BItalia.org і заповніть форму за посиланням.

Реконструкція складатиметься з двох основних етапів: швидкого відновлення та довгострокової реконструкції. Нижче наведено план відновлення, розроблений українським Урядом.

Невідкладні заходи полягатимуть у відновленні критичної цивільної та енергетичної інфраструктури, зруйнованої наступом; після цього відбудеться розмінування та реабілітація звільнених територій.

Другий етап реконструкції, щонайменше на десятирічну перспективу, стосується модернізації великої інфраструктури, а також регуляторної та ринкової системи економіки, щоб одночасно сприяти процесу вступу України до ЄС. Уряд Києва представив власний план післявоєнної реконструкції, який оцінює потребу в понад 750 мільярдів доларів, який включає 850 проєктів для відновлення придатного для життя вигляду країни.

Від будівництва до енергетики, від сільського господарства до охорони здоров’я, від цифрових технологій до волонтерства, є великі можливості для італійських компаній, які вже почали формуватися. Тож, конференція має на меті стати можливістю познайомитися з ними та налагодити конкретні стосунки з українською владою та учасниками реконструкції

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.