29 листопада 2023, 11:30, Сільгосптехніка

Massey Ferguson презентував найпотужніші трактори серії 9S

Бренд Massey Ferguson, який входить до складу корпорації AGCO, під час міжнародної виставки Agritechnica 2023 презентував нову флагманську серію тракторів MF 9S. 

Про це у коментарі для Kurkul.com розповів Владислав Хвоя, регіональний менеджер бренду Massey Ferguson в Україні та країнах Східної Європи.

Нова серія складається із 6 моделей потужністю від 285 до 425 к.с. і поєднує силу та універсальність, що дозволяє задовольнити потреби сучасного сільськогосподарського виробництва. Разом із винятково високим рівнем комплектації та передовими технологіями, серія MF 9S встановлює нові стандарти на ринку, пропонуючи найвищий ступінь автоматизації та контролю за робочим процесом.

Відтак, моделі серії оснащені такими передовими функціями, як автоматичний розворот у кінці поля MF AutoTurn, можливість для робочих агрегатів управляти роботою трактора, телеметрія, централізоване регулювання тиску в колесах.

«Зокрема, на стенді вперше представлена модель MF 9S.425 — найпотужніша серед усіх коли-небудь розроблених та виготовлених брендом Massey Ferguson машин на власному заводі у місті Бове (Франція)», — додав Владислав Хвоя.

Трактори нової серії мають простору кабіну об’ємом 3,4 м3 та оглядовість на 360° завдяки панорамному склінню. Своєю чергою дизайн Protect-U характеризується окремим розташуванням на відстані 18 см одне від одного кабіни та відсіку двигуна, таким чином суттєво зменшуючи рівень шуму в кабіні, а також забезпечуючи ефективніший відтік теплого повітря від двигуна та, відповідно, його охолодження під час роботи.

В якості трансмісії інженери встановили на згадану серію тракторів посилену версію добре відомої безступеневої коробки Dyna-VT, яка працює у парі із посиленим заднім мостом. Щодо гідравлічної системи, то вона має закритий центр з максимальною продуктивністю насоса 340 л/хв. Вантажопідйомність задньої навіски складає 12 000 кг.

Довгоочікувану новинку на українському ринку буде представлено наприкінці 2024 року.

Читайте також: Оголошено переможця конкурсу Трактор року 2024

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.