27 січня 2024, 15:00, Україна

Агроексперти поділяться лайфхаками із вирощування культур та секретами управління

У Львові вже вдруге відбудеться конференція Re:Farm, яка збере 1500+ агрономів, інженерів, директорів з виробництва та експертів агрокомпаній. Про це Kurkul.com повідомили організатори заходу.

Дата проведення: 8-9 лютого 2024 р., 9:00; м. Львів, вул. Старознесенська, 24, FESTrepublic.

«Чому про технології та людей? Тому, що люди без технологій не ефективні, а технології без людей неможливі. В конференції візьме участь понад 1500 керівників, агрономів, інженерів та спеціалістів с/г з усієї України, щоб дізнатись про перевірені на практиці прибуткові інструменти та технології. Цьогоріч Re:Farm триватиме 2 дні, а отже, учасників очікує ще більше корисної інформації», — йдеться у повідомленні.

85+ спікерів-експертів з 5 країн виступатимуть у 4 тематичних потоках про:

  • ТЕХНОЛОГІЇ — схеми живлення, системи обробітку, полив, використання дронів та технології вирощування культур;
  • ВИРОБНИЦТВО — нішеві культури, елеватори, сушарки, оптимізацію витрат та організацію агровиробництва;
  • ТОЧНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО — диференційне внесення та посів, картування врожайності та управління зонами продуктивності та навігацію;
  • БІЗНЕС — управління земельним банком та фінансами, фарм-менеджмент, інвестиції, гранти, програми фінансування та пошук кадрів.

«Re:Farm — це можливість отримати нові знання різним спеціалістам з господарства одночасно, адже тематика технології та точне землеробство може бути цікавим агроному та інженеру, виробництво — директору, а потік «бізнес» — керівнику та власнику. Це не просто конференція, а ефективна площадка для комунікації спеціалістів які прагнуть розвитку та змін», — додали організатори.

Також на конференції діятиме експо-зона найкращих агробрендів, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації. Спонсорами конференції Re:Farm 2024 стали компанії Zemlerob та Agrosem

Придбати квитки та переглянути програму заходу можна за посиланням.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.