2 лютого 2024, 10:00, Україна

Аграрії можуть придбати добрива до весняної посівної за пільговою ставкою

«Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) розпочав співпрацю з компанією «Тімак Агро Україна», що входить до французької групи Roullier та вже понад 60 років займається розробкою інноваційних рішень у галузі живлення с/г культур. Про це повідомила пресслужба банку.

Компанії започаткували партнерську програму, у рамках якої аграрії зможуть не лише підвищити рентабельність та врожайність свого господарства, а й підготуватись до весняно-польових робіт на вигідних умовах.

Згідно з умовами програми, агровиробники можуть придбати всю необхідну продукцію «Тімак Агро Україна» за пільговою ставкою від 0,01% річних з адаптованим до сезонності графіком погашення, без сплати комісії за надання кредиту.

«Весь процес фінансування — простий та прозорий та не вимагає проведення оцінки і нотаріального оформлення заставного майна», — розповіли в ПУМБ.

До слова, асортимент «Тімак Агро Україна» налічує понад 50 продуктів мінерального живлення та біостимуляції різних видів. До його переліку входить така відома продукція, як комплексні гранульовані добрива серії Eurofertil, Duofertil, Eurocereal, Timacstart, азотно-сірчані добрива лінійки Sulfammo, мікрогранульовані стартові добрива Physiostart та Greenstart, рідкі стартові добрива Brio, водорозчинні добрива лінійки KSC, біостимулятори бренду Fertiactyl, Seactiv, Astelis та Maxifruit і інші.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна за посиланням або за тел.: 0 800 501 275.

Читайте також: Опубліковано інфографічний довідник про вплив війни на основні показники агросектору

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.