14 лютого 2024, 16:00, Україна

Жінки-підприємиці можуть отримати 150 тисяч грн на розвиток власної справи

Українські жінки, які ведуть підприємницьку діяльність під час активних воєнних дій, можуть подати заявку на конкурс «Створено жінками — 2024» від Франко-української торгово-промислової палати. Про це повідомила пресслужба організації.

Переможниця премії отримає 150 000 грн на розвиток власної справи, членство у Франко-українській торгово-промисловій палаті та поїздку в Париж, а всі фіналістки — грошові призи, консультаційну підтримку від компаній-партнерів. 

Цього року конкурс «Створено жінками» проводиться вже вшосте.

Загалом з 2019 р. участь у конкурсі взяло 700 українських підприємниць, близько 30 стали переможницями й отримали майже 1 млн гривень на розвиток свого бізнесу. Серед сфер діяльності конкурсанток — освіта, медицина, створення ефірних олій та натуральної косметики, виробництва харчів та очищення води, сміттєпереробні станції, кіностудії, виготовлення меблів, розроблення настільних ігор тощо.

Заявки на премію приймаються від працюючого бізнесу до 24 березня 2024 року. 

Щоб подати заявку на конкурс необхідно:

1. заповнити анкету на сайті;

2. додати:

  • презентацію про себе (досвід роботи, основні досягнення, проєкт розвитку і бізнес-план на 3 роки). Обмеження — максимум 12 сторінок у форматі ppt;
  • коротке відео на 2-3 хвилини про свою компанію та проєкт;
  • офіційний реєстраційний документ. 

По закінченню реєстрації файли буде розглянуто професійним журі, яке відбере 10 фіналісток. Фіналістки будуть запрошені на онлайн-інтерв’ю із журі, після чого журі визначить переможниць.

Журі розглядатиме заявку за такими критеріями: оригінальність та обґрунтування проєкту, стратегічне мислення та якість бізнес-плану, а також якість презентації. Ті учасниці, які наберуть найбільшу кількість балів, пройдуть до наступного туру — співбесід з журі.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.