19 лютого 2024, 12:30, Сільгосптехніка

На українських полях запрацює новий дрон XAG P100 PRO

Компанія «Тайтен Машинері Україна» розпочала реалізацію найпотужнішого дрона для сільського господарства XAG P100 PRO. Про це повідомила пресслужба компанії.

XAG P100 PRO — це сільськогосподарський дрон-обприскувач, який збудований на основі прогресуючих технологій, поєднуючи підвищену міцність із збільшеною вантажопідйомністю. Він має унікальну, як для агродрона, змінну конструкцію модуля, що забезпечує не лише швидке перемикання між завданнями з обприскування та розкидання, але й зручність при транспортуванні та зберіганні. 

Надійне просте програмне забезпечення поєднує різноманітні способи управління агродроном, що відповідають будь-яким сценаріям сільськогосподарського виробництва. 

Сільськогосподарський агродрон XAG P100 PRO успадкував конструкцію повноцінного квадрокоптера. Серед його переваг:

  • він здатний нести номінальне корисне навантаження до 80 кг та летіти з максимальною швидкістю 50 км/год;
  • нові системи розпилення та розкидання RevoSpray і RevoCast є двома основними вантажними модулями у вигляді інтелектуального бака для рідини об’ємом 50 л та контейнера для насіння або гранул ємністю 80 л;
  • максимальна продуктивність з обприскування досягає 30 га/год, а розкидання — 1300 кг/год;
  • система розпилення Revospray оснащена потужними відцентровими роторами, які дозволяють у додатку смартфона змінювати розмір крапель від 60 до 400 мікронів, для оптимізації і налаштування залежно від культури та кліматичних умов;
  • потужність виливу перистальтичних насосів збільшена до 22 л/хв;
  • система розкидання RevoCast з інтелектуальним шнеком-дозатором збільшує максимальну швидкість розкидання до 150 кг/хв. 

XAG P100 PRO дозволяє працювати більшими дозами, тим самим підвищуючи загальну продуктивність та внесення добрив на 60%. 

Ще однією з ключових переваг агродрона XAG P100 PRO є його здатність здійснювати обліт поля з метою створення детальних карт. Ця функція відкриває широкі можливості для аналізу та оптимізації сільськогосподарських процесів.

Для придбання агрегату звертайтесь до фахівців компанії «Тайтен Машинері Україна».

Читайте також: XAG презентував агродрони із новими функціями та розширеним призначенням

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.