28 лютого 2024, 17:00, Сільгосптехніка

Тайтен Машинері Україна визнано найкращим дилером техніки CASE IH на території України

«Тайтен Машинері Україна» отримала нагороду за «Розвиток та відмінні результати роботи у 2023 році» під час зустрічі дистриб’юторів «Case IH Wholegoods, Parts & Service Middle East and Africa DISTRIBUTOR MEETING» у Римі 19-21 лютого. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

Як зазначається, подія зібрала представників з різних країн світу, які мали можливість обмінятися досвідом, розповідаючи про ведення бізнесу, можливості, перспективи та перепони, з якими стикаються на вітчизняних ринках. 

В рамках події окремий блок було присвячено досягненням дилерів. 

«Ми стали найкращим дилером виробника бренду CASE IH на території України попри складнощі та важкі реалії, в яких працює аграрна сфера та весь бізнес третій рік поспіль. Ми дуже пишаємось таким результатом та вдячні нашому партнеру, CNH Industrial, за те, що підкреслили наші досягнення й мотивуєте рости та розвивати всю команду ще більше, долаючи будь-які перешкоди на своєму шляху», — йдеться у повідомленні.

В пресслужбі також додали, що «Тайтен Машинері Україна» продовжує розвиватися й підтримувати вітчизняних аграріїв, надаючи їм найвигідніші умови з придбання техніки, запчастин, сервісних послуг та продуктів точного землеробства.

«В синергії з нашими ключовими партнерами та провідними банківськими установами ми створюємо взаємовигідні програми фінансування для зростання та розвитку сільськогосподарської галузі», — підсумували в компанії.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.