6 квітня 2016, 10:34, Україна

Оприлюднено проект постанови про надання фінпідтримки фермерам

На сайті Мінагропроду оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам».

«З метою отримання зауважень та пропозицій до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам», Міністерство аграрної політики та продовольства України оголошує про його публікацію», — йдеться у повідомленні.

Метою розроблення проекту постанови є удосконалення чинного Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам, що у свою чергу дасть можливість ефективніше здійснювати використання та контроль державної підтримки фермерам.

«Повний пакет документів до проекту постанови розміщено в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України у розділі «Регуляторна політика», — сказано у повідомленні.

Також додається, що зауваження та пропозиції стосовно проекту постанови у письмовій та електронній формі приймається протягом місяця з дня опублікування цього оголошення за такими адресами:

Міністерство аграрної політики та продовольства України, вул. Хрещатик 24, м. Київ, 01001, е-mail: diana.korotkevych@minagro.gov.ua. Відповідальний виконавець — Діана Володимирівна Короткевич, тел. (044) 278-56-10.

Державна регуляторна служба України, вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, е-mail: inform@dkrp.gov.ua.