14 червня 2024, 18:00, Україна

У Вінниці відбудеться благодійний квадромарафон на підтримку ЗСУ

У неділю, 30 червня, в парку Вишенський у Вінниці стартує другий з чотирьох забігів благодійного квадромарафону RUN 4 VICTORY. Про це Kurkul.com повідомила пресслужба компанії МХП.

Перший етап пройшов у Тернополі та залучив близько 500 учасників, зокрема військових та ветеранів, зібравши 520 тисяч гривень на підтримку ЗСУ. Організатори планують збільшити цю суму на наступних етапах, маючи на меті зібрати загалом 1,5 млн грн.

Організаторами заходу у Вінниці є спортивна спільнота «Характер» і Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос», Благодійний фонд «МХП — Громаді». Спонсори – міжнародна компанія МХП і Вінницький Хаб МХП.

Дистанції для дорослих складають від 2 км до 21 км, для дітей від 200 м до 800 м. Також передбачена онлайн участь у забігу.

«Не обов’язково бути у Вінниці, аби взяти участь у змаганнях. Якщо у вас немає змоги приїхати, але ви хочете підтримати захід і допомогти військовим, тоді також реєструйтеся як онлайн учасники. Ви можете пробігти будь-де та в зручний для вас час. А 30 червня зробити про це пост у своїх соцмережах і відмітити організаторів змагань. Після цього поштою ви отримаєте медаль учасника», — пояснив Олексій Вовк, співорганізатор забігів, професійний спортсмен і team-leader спільноти «Характер».

Усі учасники отримають нагороди — унікальні медалі.  

Взяти участь у марафоні можуть не лише професійні спортсмени, а й аматори. Зареєструватись можна за посиланням: https://bit.ly/45nhixc

Наступні забіги відбудуться у Черкасах (вересень) та Ладижині Вінницької області (жовтень)

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.