20 червня 2024, 10:00, Сільгосптехніка

Massey Ferguson розширив лінійку обладнання для заготівлі кормів

Massey Ferguson, світовий бренд корпорації AGCO, повідомив про подальше розширення лінійки обладнання для сінокосіння та заготівлі кормів, додавши відразу 12 нових потужних косарок-метеликів та 6 нових двороторних граблів.

Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу AGCO.

«Цими новинками компанія Massey Ferguson демонструє свою відданість клієнтам, від дрібних фермерів до великих агрокомпаній, надаючи максимально широкий вибір, що точно відповідає кожній конкретній вимозі. Розроблені для забезпечення оптимальної продуктивності нові косарки-метелики мають безліч нових функцій, включаючи найінноваційніші системи управління ISOBUS. Аналогічним чином, нові двороторні граблі MF RK оснащені ексклюзивними функціями та новими технологіями для задоволення потреб навіть найвибагливіших аграріїв», — зазначив Жером Обріон, директор з маркетингу Massey Ferguson у Європі та на Близькому Сході.

Нові косарки забезпечують ширину захвату до 9,6 м на моделях MF DM 9614 TL, оснащених бабкою завширшки 3 м, а MF DM 10114 TL з бабкою 3,5 м — до 10,1 м (для тих, кому не потрібно пересуватися дорогами, та для країн без дорожніх обмежень).

За словами виробника, всі моделі оснащені новим надпотужним різальним апаратом з циліндричною передачею та 14 дисками, ножі яких розташовані під кутом 90° до сусідніх. Вони ріжуть проти ріжучого бруса, що забезпечує якісний зріз і подачу матеріалу. У стандартну комплектацію всіх моделей входить плющилка.

Нові моделі «Pro» оснащені системою керування ISOBUS, яка автоматизує багато функцій, а також пропонує деякі ексклюзивні можливості. Для забезпечення оптимальної якості корму нова система може змінювати інтенсивність плющення в точній відповідності до щільності культури для отримання рівномірної сухої речовини. Оператор може налаштувати та відрегулювати систему, перебуваючи в кабіні.

Система керування ISOBUS на моделях із позначенням «Pro» значно полегшує керування за допомогою будь-якого сумісного термінала та з можливістю призначення функцій на джойстик трактора. За словами виробника, це не лише полегшує роботу оператора, а й відкриває доступ до низки нових, автоматизованих функцій, що підвищують ефективність та якість роботи.

Граблі агрегата оснащені новою системою flexHIGH, що призначена для регулювання висоти згрібання залежно від швидкості, яка автоматично підіймає та опускає машину для підтримки оптимальної робочої висоти. Нова опція MyMemory дозволяє швидше та простіше переходити з одного поля на інше, зберігаючи висоту, робочу ширину та ширину валка, що використовуються перед перемиканням у транспортне положення.

Для ефективного транспортування дорогами нова запатентована коробка передач дозволяє всім моделям, крім найбільшої MF RK 1102 TRC Pro, складатися на висоту менш як 4 м без необхідності знімати кронштейни. Система steerGUARD дозволяє граблям завжди точно прямувати за колією трактора. 

Читайте також: В реєстрі сільгосптехніки для компенсації аграріям доступні агрегати 86 виробників

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.