4 липня 2024, 09:30, Сільгосптехніка

Amazone виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг

AMAZONE виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг Teres 300 з 4, 5 або 6 корпусами для тракторів потужністю до 300 к.с. Про це Kurkul.com розповіли в компанії.

Плуги Teres 300 V з гідравлічним регулюванням робочої ширини та VS з гідравлічним регулюванням робочої ширини та гідравлічним запобіжним механізмом серійно оснащені функцією безступеневого регулювання ширини зрізу. Плуг вирізняється простим налаштуванням, низькою тяговою потребою та ідеальною якістю роботи.

Крім того, нові корпуси плуга SpeedBlade забезпечують низькі витрати на зношування навіть при роботі на високій швидкості.

Читайте також: Амазоне-Україна презентує фермерам новий посівний комплекс Cirrus 9004-2C Grand

Плуги Teres 300 V і VS серійно оснащені безступінчатим гідравлічним регулюванням робочої ширини та адаптацією першої борозни. Це дає змогу комфортно, з кабіни, налаштувати першу борозну та адаптувати її при зміні ґрунтових умов або на схилах. 

Переваги плуга Teres 300:

  • Висока дієвість завдяки високій швидкості руху при мінімальному зносі завдяки SpeedBlade зі збільшеними грудьми відвалу та технології гарту ©plus.
  • Широке розчищення борозни завдяки сучасній концепції корпусів плуга.
  • Ідеальна оранка на стиках пластів навіть за змінних умов завдяки серійній гідравлічній системі адаптації першої борозни AutoAdapt.
  • Проста адаптація першої борозни завдяки безступінчастому гідравлічному регулюванню.
  • Швидкий та дбайливий процес повороту при великій робочій ширині за рахунок поворотного циліндра рами SmartTurn.
  • Вибір різних коліс, встановлених збоку та ззаду, для безпечного руху дорогами загального користування, а також надійної та акуратної роботи в полі.
  • Вісь навішування ProtectShaft з кулькопідшипником та інтегрованими яблуками.

Teres 300 забезпечує ідеальну якість роботи завдяки сучасній та змінній концепції корпусів плуга при швидкості від 8 до 10 км/год

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.