20 липня 2024, 09:00, Україна

У PROMETEY розповіли, як фермерам зекономити на логістиці

Україна активно жнивує. Збір ранніх зернових розпочато вже по всій Україні. Агрохолдинг PROMETEY, в активах якого 26 елеваторів, нині щоденно приймає сотні вантажівок з зерном, як своїх, так і партнерів. Про це Kurkul.com розповіли в пресслужбі компанії.

«Фермери відвантажують у зерносховища компанії десятки тисяч тонн зерна і, що важливо — після відвантаження, повертаються назад не порожніми. На базі елеваторів компанії успішно функціонує «Агромаркет». З його допомогою наші партнери можуть придбати необхідні сільськогосподарські товари», — повідомили в PROMETEY.  

Зокрема, це мінеральні добрива, засоби захисту рослин, посівний матеріал і, навіть, сільгоспобладнання.

Генеральний директор елеваторного напрямку Олександр Шутов розповів про вигідну пропозицію від компанії, яка дає можливість фермерам зекономити на логістиці.

«Ще з 2018 року на базі елеваторів, а також у форматі інтернет-магазину працює «Агромаркет». Ми пропонуємо нашим клієнтам лише якісну продукцію українського та імпортного виробництва. Та найбільший плюс цього напряму — це економія на логістиці. Водій приїжджає до нас з зерном і їде назад не в холосту, а з необхідним для кожного аграрія вантажем», — пояснив Олександр Шутов.

Так, в «Агромаркеті» фермери можуть придбати продукцію:

«PROMETEY цінує свою репутацію і запрошує кожного українського виробника до співпраці на вигідних умовах», — додали в компанії.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.